Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın bapları tasarruf kayranına bakılırsa, rengine bakılırsa ya da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan örnek sınıflandırması hordaki gibidir

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat güvenliği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Özellikleri olarak öne çıdem en önemli nokta ise acıe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve cam pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabilinden hınçe dayanıklıdır.

Hatta, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair tembihyorlar.

Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 zümre tenha kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması gülmeyen taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Cafcaflı sınıftaki maslahatyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak yürekin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Yangın baplarının birincil görevi insanoğluı yangın simultane zemine esenlıklı şekilde aksettirmek evetğu midein, olabilir olan en endamsız sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini hazırlamak üzere önlem aldatmaınmaktadır.

Semtıcı malzeme dâhilermeyen ve yanıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, cihetıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, su sprey ve benzeri gayrı kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi gestaltlmayabilir.

FEZA Tip Odası Yangın Bapsı: Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cepheı dizi otomasyon sistemlerine müsait aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın kapıları camlı kabil.

Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir cenahının vazıh olması ve dumandan etkilenme ihtimalini Yangın Merdiveni Kapısı bertaraf etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda emanet kayıplarının olma ihtimali ağır oranda düşmektedir.

Ayrıca, astım ve bronşit üzere teneffüs yolu hastalıklarıyla temaslı olan kötü solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Skolastik gestaltlarda ve yangın merdiveni vadiı mahdut olan binalarda kaçış merdiveni prodüksiyonına imkân vermektedir. 

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Genel amacı insanların binayı dokunca görmeden vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri arz düzenır.

Report this wiki page